Fixa din makeup hemmavid

Eftersom det numera är vanligt att folk spenderar mer och mer tid hemma, tar vi sällan tillfället i akt att sminka oss varje dag. Vad är poängen om vi ändå inte träffar en enda själ? Dock kan du bli förvånad över hur stor skillnad det gör att fixa sig på morgonen. Gör det för din egen skull! Här är 3 tips på hur du enkelt lyser upp din morgon.

En fuktgivande kräm är basen för varje vackert ansikte. Eftersom uttorkad hud kan svida och vara glåmig bör du aldrig skippa din morgonrutin. Använd en fuktkräm som passar din hudtyp och avsluta alltid med solskyddsfaktor.

Beroende på vilken stil du gillar, finns det många olika produkter du kan använda. Dock bör du ha dessa tre i åtanke – mascara, läppbalsam/läppstift samt ögonbrynspenna. Mascara kommer liva upp dina ögon, läppbalsam ger en vacker lyster, läppstift kan förstärka eller förändra färg och form på munnen och ögonbrynspenna definierar ögonen. Du kommer märka skillnaden när du ser dig själv i spegeln!

Avsluta din makeuprutin med en upplivande doft. Vare sig det är en lätt parfym eller en doftolja kommer den göra all skillnad för din dag hemma. För att hitta rätt produkter kan du ta en titt online eller besöka närmsta butik.

Okategoriserade