Skaffa skydd och stöd för den onda kroppen

Har du haft ett långt arbetsliv och har ont i handleden eller armen kan det vara så kallad musarm. Alldeles för många monotona rörelser utan variation nöter ut ledband och du kan få värk i musklerna. På samma sätt är det vanligt att få problem med axlar och nacke.

Problemen behöver inte endast drabba människor som kommit till åren utan även ungdomar och människor i medelåldern. En anledning kan vara att skärmtiden har ökat drastiskt där människor via smartphone och surfplatta konsumerar allt från casinospel till nyheter och sociala medier. Därför har det skett en ökning avseende efterfrågan på stöd för olika kroppsdelar.

Hitta rätt stöd för dig

För dig som jobbar mycket framför datorn och behöver stödja upp nacken och axlar finns särskilda axelband. De är väldigt praktiska och har funktionen att räta upp överkroppen som minskar belastningen på axlar och nacke. Du som vill undvika gamnacke och behöver stöd för att få bättre hållning kan också använda stödet.

Det finns även stöd för knäna, fötterna, ryggen och händerna. Ofta kan du få problem med benen både om du tränar tyngdlyftning eller om du kommit till åren och fått åderbråck. Välj bland olika sorters stöd och skydd som kan passa dig, hitta ett stort utbud online och få hjälp via Rehaboteket.