Gör något åt den bedrövliga tandvärken

Besvär i munnen eller med tänderna kan göra vardagen besvärlig och ohållbar. Att gå runt med smärta är inte roligt och kan enkelt förstöra det roliga i vardagen. Genom att söka hjälp hos Akademitandvården kan du få hjälp med din smärta.

Tänk på det här innan du väljer tandvård

Innan du väljer din nya tandvård finns det en del saker du bör tänka på. För det första så är det fri prissättning på tandvård inom Sverige. Det här gör att priserna kan skilja sig mellan olika mottagningar runt om i landet. För det andra så kan även de olika garantierna skilja sig åt. Det är därför viktigt att du tar reda på vad som gäller på den mottagningen du vänder dig till.

Det här kan en tandläkare hjälpa dig med

En tandläkare kan hjälpa dig med flera olika besvär som har med tänder och munnen att göra. Du kan bland annat uppsöka en tandläkare för att göra en basundersökning där du kan ta reda på om du har hål eller andra skador på tänderna. Men du kan även söka hjälp för mer akuta besvär som exempelvis tandvärk orsakad av ett hål i tanden. Du kan då få hjälp med lagning av hålet för att få bort din smärta.