Möjligheten till att träna oftare

Vi är många som har ett svårt livspussel som ska sättas ihop dagligen. Det kan vara svårt att få tid över till annat och är du den som vill träna så gäller det att du fixar så du kan träna oftare men att det inte tar allt för mycket tid.

Ett sätt är att bygga sitt egna hemmagym. På så sätt så behöver du inte åka iväg till något gym då du ska träna utan du kan direkt när du kommer hem från arbetet eller skola köra kortare pass. Laga någon hälsosam middag, läs läxor eller skjutsa barnen till sin träning. Väl hemma så kan du träna en lite längre stund. Det blir så mycket enklare om du har gymmet hemmavid.

Du kan också bjuda in grannar och vänner om du har ett rum så pass stort att ni ryms fler. Ett bra sätt att träffas och få upp pulsen tillsammans. Gör ett par smoothies innan som ställs in i kylskåpet som ni kan njuta av efter ni tränat klart. Se till få in träning regelbundet och med ett eget gym hemma så ska det inte vara alltför svårt att få ihop dina träningstimmar under veckan.