Träningsappar

Appar

Jag måste erkänna, jag har säkert fler appar än de flesta på min smartphone och platta och frågan är om jag kan klara mig utan några av dessa. Förutom de som naturligtvis följer med som ett grundutbud, vilket många är väldigt bra, så har jag säkert lagt till åtminstone 30 olika appar. Det är allt ifrån nyhetssidor, bokningsappar och sociala medieappar. Livet känns lite enklare med de som jag anser är nödvändiga appar liggandes på min startskärm, endast ett klick bort.

Spelappar

Skyldig. Jag har en massa spelappar och har många favoriter som jag anväder mig av på en daglig basis, men min favorit alla kategorier är ändå 3xcasino.nu. Fast jag erkänner, jag har trots allt några till. Allt finns här samlat på ett ställe, från vilka sajter som erbjuder bonusar, vilka olika betalningsmetoder som man kan använda sig av. Ett knapptryck på din skärm och det är bara att bestämma sig för vilket spel du vill spela just nu och börja. Att det sedan finns recensioner om andra spelappar gör den inte mindre intressant. Jag kan tycka att det kan vara svår att hitta recensioner så det är ett välkommet inslag.

Sociala media appar

Perfekt för mig som har vänner, släkt och bekanta utspridda över hela världen, Facebook, Instagram och Twitter, känns nästan lika livsnödvändiga som mina spelappar. Men de är även kul med dessa appar för att hänga med, vilka influenser och strömmar inom musik är det just nu, hur ser trenderna ut gällande mode och finns det några nya spännande resmål att lägga till bucketlistan. Nu på senare tid har det dykt upp förslag i mitt sociala media flöde på träningsappar. Träningsappar liksom, känns lite oförskämt, vad vill ni säga mig, att jag inte är i form? Rund är en form!

Träningsappar

Jaha, ja man måste väl prova. Många, måste erkänna att jag ladda ned tre olika, och kikade på säkert lika många till, är snygga och lättöverskådliga. Men sedan tar det stopp, det piper och blinkar och känns allmänt jobbiga att använda sig av. Vissa har hurtfriska människor inlagda som ska vara någon sorts PT on the move, privat i din mobil. Inte riktigt min grej, jag känner bara att jag blir irriterad och inte det minsta motiverad att sätta igång med träningen. Lite för flåshurtiga, käcka och på för att kännas inspirerande, i alla fall för mig. Jag säger nej till träningsappar. I alla fall ett tag till.